Wat doet Sport naar Succes voor- en met (Top)Sporters ?

* Talentvolgprogramma

Het talentvolgprogramma is een initiatief van AthletesupportXL en een partnerprogramma in samenwerking met Sport naar Succes.
AthletesupportXL ondersteunt sporters bij het bereiken van hun doelen op diverse gebieden.
Dit programma vraagt jou ieder jaar een keer stil te staan bij allerlei situaties die je meemaakt, bij thema’s in de sport en bij de pijlers van jouw succes.
We vragen dat omdat wij van jou willen leren, omdat de vragen jou uitdagen anders over je sport na te denken en omdat jouw ervaringen inspiratie zijn voor mensen in het bedrijfsleven. Door veel talenten in de sport te volgen ontstaat een totaalbeeld hoe sporters denken over en omgaan met hun talenten.
Die kennis willen we delen met jou en met het bedrijfsleven

* Eredivisie Team

Sport naar Succes kent zijn oorsprong als trainingsbureau dat samen met de sportwereld, de pijlers van succes in de sport toepasbaar maakt voor het bedrijfsleven. Doel: succesvolle organisaties begeleiden naar succesvollere bedrijfsvoering in de 21e eeuw.

Onderstaand ons "Eredivisiteam" dat bestaat topsporters ex - topsporters, en overige deskundigen uit de sport die in de afgelopen jaren hun kennis en ervaring hebben gedeeld om samen met Sport naar Succes een waardevolle bijdrage te leveren aan succesvolle bedrijfsvoering

Linkedin Sport naar Succes Twitter Sport naar Succes Baan-brekend Fitklik Blog Han de Regt

Nieuwsbriefinschrijving

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief 

Sport in woord en beeld

Wielrennen - Dick Soeperman - finish

Diversen

Boek 'Was Werken maar zo Simpel als Sporten' waarin schrijver Han de Regt op treffende wijze blootlegt dat van ieders sportbeleving nog veel valt te leren voor in ons werk

Zoeken