Han de Regt: trainer en initiatiefnemer van Sport naar Succes

Missie van Han de Regt
Mensen en organisaties het plezier van Steeds Beter Worden laten ervaren. Sportwereld en bedrijfsleven van elkaar laten leren. Sporters bewust maken dat hun ervaringen van grote waarde zijn (ik ben daar gelukkig kortgeleden ook achter gekomen).
button LinkedIn
Han de Regt pasfoto

Tweede man

WK 4- 1986
Het meest kenmerkende aan mijn handelen is dat ik op mijn sterkst ben in de rol van 'tweede man'. Ik heb dat pas na mijn roeicarrière ontdekt door mij helemaal niet thuis te voelen in de rol van projectleider. Als projectlid kon ik echter als de beste de projectleider ondersteunen bij zijn activiteiten en afwegingen.

Ik ontdekte toen de parallel met het roeien. In de roeiboot heb ik de meeste successen geboekt op de positie direct achter de slagroeier: als tweede man dus! Ook nu bij het opzetten en uitbouwen van Sport naar Succes verzamel ik steeds mensen om mij heen om met mij de uitdagingen van Steeds Beter Worden aan te gaan.

Ik ben graag tweede man van de andere trainers, tweede man van de medewerkers van Sport naar Succes en tweede man van de relaties van Sport naar Succes. Om hen te laten stralen en betrokken te mogen zijn bij hun uitdagingen.

Kun jij ook zo'n parallel trekken tussen jouw positie in de sport en je werk?

Mooiste sportherinneringen

han de regt nederlands kampioen 1500 meter in klasse mannen 40+ (2005) finishfotoSport
Op mijn Linkedin-sportaccount kun je veel van mijn sportieve activiteiten nalezen. De sporten waarvan ik het meest geniet zijn roeien en hardlopen. Ik heb roeien 12 jaar als topsport beoefend en veel overwinningen behaald. Brons op het WK Roeien op Tasmanië in 1990 was het hoogtepunt. Hardlopen en dan vooral de baanatletiek heb ik in de jaren na mijn topsportperiode gedaan.

Aftrainend voor roeien heb ik op mijn 30ste mijn allereerste 800 meter gelopen met geleende spikes in 1.57 min. De 1500 meter ging meteen in 3.56 min. Die tijden heb ik daarna nooit meer gehaald :). Wel ben ik ruim tien jaar later in de baanatletiek bij de Mannen 40+ Nederlands Kampioen op de 1500 meter geworden. Zie de finishfoto.

Mijn nieuwe hobby, populair in Apeldoorn (Omnisport)

Baanwielrennen Han - foto Gert Bonestroo(2)

Foto www.geebeefoto.nl

Ben je benieuwd naar mijn begeleidingsteam?

personal team4

Linkedin Sport naar Succes Twitter Sport naar Succes Baan-brekend Fitklik Blog Han de Regt

Nieuwsbriefinschrijving

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief 

Sport in woord en beeld

Wielrennen - Dick Soeperman - finish

Diversen

Boek 'Was Werken maar zo Simpel als Sporten' waarin schrijver Han de Regt op treffende wijze blootlegt dat van ieders sportbeleving nog veel valt te leren voor in ons werk

Zoeken